Haugesund Toppidrettsgymnas - Fotball
Lukk idretter-vindu

Idretter

Fotball

Søk på Fotball
_C1Q6346

Hovedfokuset for fotball ved HTG er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb.

HTG skal ivareta spillere på mange ferdighetsnivå og med ulik bakgrunn. Det er viktig at vi har et opplegg som gir alle spennende utfordringer, og en god start på videre karriere. Våre samarbeidsklubber, FKH og Avaldsnes, gir de beste spillerne mulighet for å spille toppfotball allerede som elever ved HTG.

Fotball er den største idretten på HTG med ca. 130 spillere hvorav ca. 1/3 er jenter. HTG gir unge ambisiøse fotballspillere en mulighet til å kombinere videregående utdanning med fotballskolering. HTG startet fotballgymnas allerede i 1997, og har således lang erfaring.

Flere av våre tidligere elever er i dag med på å prege norsk toppfotball, både på dame- og herresiden. Noen eksempler på spillere som har avsluttet sin skolegang hos oss de siste årene er Håvard Nordtveit, Alexander Søderlund, Christian Grindheim, Michael Haukås, Johnny Furdal, Eirik Mæland, Helge Sandvik, Joakim Våge Nilsen, Kristoffer Gunnarshaug, Torbjørn Kallevåg, Tore B. Pedersen, Kevin Martin Krygård, Kristoffer Velde, Kristoffer Haraldseid, Eirik Ulland Andersen, Jone Samuelsen, Cecilie Pedersen, Olaug Tvedten, Anna Jøsendal, Hanna Dahl og Nathalie Utvik.

Trenere innen fotball

Michael Haukås

Trener

Per Øyvind Mortveit

Trener

Rune Steensnæs

Keepertrener

Tore Birkely

Trener

Christian Grindheim

Trener FKH spillere