Haugesund Toppidrettsgymnas - Ungdomsskole
Lukk idretter-vindu

Idretter

Haugesund
Toppidrettsgymnas
Ung

En ungdomsskole for deg som elsker idrett og trening - eller ønsker å bli toppidrettsutøver

En skole som får frem det beste i deg

Skolens historie

August 2020 åpnet vi dørene for skolens første årskull. Påfølgende år bygget vi på med nye klasser som resulterte i at vi høsten 2022 hadde full skole, med én klasse på hvert trinn. HTG-U er en liten, trygg og sammensveiset ungdomsskole med maksimalt 90 elever fordelt på tre trinn.

Skolens visjon

Vi ønsker å skape en ungdomsskole preget av aktivitet og treningsglede. Den allsidige treningen skal gi grunnlag for utvikling i spesialidrett på sikt, men skal først og fremst være allsidig, variert og gøy.

Vårt fokus

Trivsel og et godt skolemiljø skapes gjennom at elevene skal få de rette utfordringene, og den riktige treningen i et sunt og godt miljø samtidig som de får gjennomført ungdomsskolen på best mulig måte.

Idrett og skole

Som elev på HTG-U vil du oppleve en aktiv og unik skolehverdag med fokus på mestring, utvikling og idrettsglede

Les mer

Oppslagstavle

HTG-Messe

Publisert 17. januar 2023

Velkommen til HTG-messe! Søkere til HTG-U samles i skolens auditorium 11.30 for felles informasjon om skolen. Utover dette vil ansatte og elever fra skolen være tilgjengelige for spørsmål både før og etter informasjonsmøtet. Det vil også være mulighet til å mingle i skolens lokaler.  Enkel servering.

Søknadsskjema for skoleåret 23/24!

Publisert 2. januar 2023

Digitalt søknadsskjema for skoleåret 23/24 er nå åpent. Klikk «Søk her» i menyen øverst til høyre. Lørdag 4. februar inviterer vi til HTG-messe hvor du kan få mer informasjon om skolen og hvordan det er å være elev hos oss. Mer informasjon kommer her og på våre sosiale medier. Ta kontakt med skolen på htg-u@htg.vgs.no […]